Äiti- ja vauvajooga

Äiti -ja Vauvajoogan tarkoituksena on auttaa fyysistä ja emotionaalista elpymistä raskaudesta ja synnytyksestä. Tämä 45 minuutin vuorovaikutteinen tunti sisältää myös lempeitä harjoituksia vauvoille. Ilmapiiri pidetään rentona, joten voit ruokkia, liikkua tilassa tai rauhoittaa vauvaa aina, kun tarve syntyy - vauva on pomo!

UmaYogi äiti- ja vauva -tunti pitää sisällään liikkeitä seisten, istuen ja lattialla maaten. Asanat eli joogaliikkeet on suunniteltu niin, että vauva voi olla sylissä tai maata huovan päällä joogamatolla. Harjoitus etenee kaikkia osallistujia kunnioittaen ja vauvan tarpeet huomioiden. Välillä osa tunnista kuluu imettäessä ja toisella kerralla vauva saattaa nukkua koko harjoituksen ajan. Nukkuvan vauvan voi jättää rattaissa ulos, lounge tilaan keittiöön tai käytävälle. (Tässä tapauksessa itkuhälytin on toki hyvä ottaa mukaan tunnille.)

Kaikki tuntien vetäjät ovat äitejä ja koulutettuja joogaopettajia. Tarvittaessa opettaja ohjeistaa, kuinka kannatella vauvaa joogaliikkeitä tehdessä. Muistathan mainita tunnin alussa opettajalle jos vauvan tai äidin terveydentilassa on huomioitavaa tai harjoitusta ajatellen hyvä tietää.

​Tässä 7 syytä, joiden vuoksi jokaisen uuden äidin tulisi harkita joogatuntia vauvan kanssa!

​* tukee synnytyksestä palautumista
* lisää aivojen toimintaa ja virkistää
* lisää voimaa ja energiaa
* parantaa unta
* auttaa torjumaan synnytyksen jälkeistä masennusta
* vertaistukea muista samassa elämäntilanteessa olevista äideistä
* kehonhuoltoa turvallisella tavalla

Studiolle on kaksi sisäänkäyntiä!

​Spektri Business Park
klo 09:00-17:00
Metsänneidonkuja 10

​Katutason sisäänkäynti
klo 08:00-20:00 (15 min ennen tuntia)
Valkjärventie 2 (kampaamo Gleamin kanssa yhteinen ulko-ovi)

Huom! Lastenrattaiden kanssa suunnista Spektri Business Parkin keskiovista sisään kohti Studiota. Duo-talon tasanteelta pääset kantokopan tai kantoliinan kanssa rappusia alas, mutta lastenrattaiden kanssa käynti mistä tahansa muusta ovesta! Voit jättää rattaat sisälle Studion eteen, suojaan sateelta ja lumelta. Tarvittaessa vauvan nukkuessa rattaat voi tuoda joogastudiolle sisään ja vahtia vauvan heräämistä tunnin aikana. Mikäli haluat vauvan nukkuvan ulkona niin suunnista katutason sisäänkäynnistä Valkjärventien kautta. Meillä on yhteinen ulko-ovi kampaamo GLEAMIN kanssa. Soita jos eksyt niin autamme!


HYVIEN YHTEYKSIEN UMAYOGI JOOGA JA PILATES STUDIO ESPOOSSA

Studiolle pääset niin omalla autolla kuin julkisillakin kulkuvälineillä. Lentokentälle ja Helsingin keskustaan on noin 20 minuutin ajomatka. Pysäköintitilaa on reilusti Studion edustalla sekä Spektri Business Parkin pihalla. Iltaisin klo 17:00 jälkeen Business Park sulkee ovensa ja sisäänkäynti tapahtuu Valkjärventie 2, katutason sisäänkäynnistä kampaamo Gleamin kanssa yhteisestä ulo-ovesta. Valkjärventieltä löytyy iltaisin ja viikonloppuisin runsaasti pysäköintitilaa.


JULKISET YHTEYDET

Helsingistä pääsee Studiolle metrolla. Aalto-yliopiston metroasemalta kävelee perille noin 15 minuuttia. Voit myös ottaa bussin 111 Aalto-yliopiston pysäkiltä Keijuniittyyn, joka on 100 metrin päässä Studiolta.
Itä-Helsingistä Itäkeskuksesta bussilla 550 (Leppävaaran kautta). Länsi-Vantaalta Martinlaaksosta bussilla 510 (Leppävaaran kautta) ja lentoasemalta bussilla 514 (Leppävaaran kautta) sekä Espoosta Westendin bussiasemalta bussilla 510, 514 ja 550 (Tapiolan kautta). Elielin aukiolta ja Kampista pääsee usealla bussilla bussien 550 ja 555 reittien varrelle. Tarkista paras yhteys osoitteesta

UmaYogi @ Yoga Wellness Finland
www.umayogi.fi
hello@yogawellness.fi
Puh. 044 308 4004 / toimisto

Yoga Wellness Finland  & UmaYogi

Studio Espoossa @ Spektri Business Park

Valkjärventie 2. 02310 Espoo

hello@yogawellness.fi

www.yogawellness.fi

www.umayogi.fi

WellnessOnline Oy

Metsänneidonkuja 10, Duo-talo

hello@wellnessonline.fi

www.wellnessonline.fi

Nuuksio Wellness Retriittikeskus

Järventaustantie,  03220 Vihti

hello@yogawellness.fi