Äiti- ja Vauva Mattopilates

Yhdeksän pitkän kuukauden jälkeen olet iloinen, että sinulla on ihana vauva jota halata ja rakastaa. Uusi elämäntilanne vauvan kanssa tarkoittaa uutta aikataulua, ja saatat löytää itsellesi vähemmän aikaa keskittyä omaan hyvinvointiin ja terveyteen. On tärkeää löytää harjoitusohjelma, joka on tarpeeksi lempeä kehollesi, mutta samalla myös haastava.

Harjoitus sisältää turvallisia ja koko kehoa palauttavia sarjoja, jotka sopivat hiljattain synnyttäneille. Tavoitteena on vahvistaa keskikehoa ja lantionpohjaa, huoltaa kehoa ja parantaa liikkuvuutta. Äidin kunnon kohetessa myös vauva saa kokemuksia erilaisista asennoista, liikkeistä ja rytmistä. Välillä vauva saa pötkötellä alustalla ja välillä hän pääsee mukaan liikkumaan.

​Top 7 syytä harjoittaa Pilatesta raskauden jälkeen yhdessä vauvan kanssa!

* auttaa lisäämään kehotietoisuutta
* herättelee ryhtilihaksia
* lisää energiaa
* edistää rentoutumista
* parantaa lantionpohjan lihaksia
* palauttaa lihasohjauksen ja lisää lihaskontrollia
* vahvistaa vauvan ja äidin kommunikaatiota ja tunnesidettä​

Studiolle on kaksi sisäänkäyntiä!

​Spektri Business Park
klo 09:00-17:00
Metsänneidonkuja 10
Kaikki Business Parkin vieraspaikat ovat UmaYogi oppilaiden käytössä. (Muista parkkikiekko!)

​Katutason sisäänkäynti
klo 08:00-20:00 (15 min ennen tuntia)
Valkjärventie 2 (kampaamo Gleamin kanssa yhteinen ulko-ovi)

Huom! Lastenrattaiden kanssa suunnista Spektri Business Parkin keskiovista sisään kohti Studiota. Duo-talon tasanteelta pääset kantokopan tai kantoliinan kanssa rappusia alas, mutta lastenrattaiden kanssa käynti mistä tahansa muusta ovesta! Voit jättää rattaat sisälle Studion eteen, suojaan sateelta ja lumelta. Tarvittaessa vauvan nukkuessa rattaat voi tuoda joogastudiolle sisään ja vahtia vauvan heräämistä tunnin aikana. Mikäli haluat vauvan nukkuvan ulkona niin suunnista katutason sisäänkäynnistä Valkjärventien kautta. Meillä on yhteinen ulko-ovi kampaamo GLEAMIN kanssa. Soita jos eksyt niin autamme!


HYVIEN YHTEYKSIEN UMAYOGI JOOGA JA PILATES STUDIO ESPOOSSA

Studiolle pääset niin omalla autolla kuin julkisillakin kulkuvälineillä. Lentokentälle ja Helsingin keskustaan on noin 20 minuutin ajomatka. Pysäköintitilaa on reilusti Studion edustalla sekä Spektri Business Parkin pihalla. Iltaisin klo 17:00 jälkeen Business Park sulkee ovensa ja sisäänkäynti tapahtuu Valkjärventie 2, katutason sisäänkäynnistä kampaamo Gleamin kanssa yhteisestä ulo-ovesta. Valkjärventieltä löytyy iltaisin ja viikonloppuisin runsaasti pysäköintitilaa.


JULKISET YHTEYDET

Helsingistä pääsee Studiolle metrolla. Aalto-yliopiston metroasemalta kävelee perille noin 15 minuuttia. Voit myös ottaa bussin 111 Aalto-yliopiston pysäkiltä Keijuniittyyn, joka on 100 metrin päässä Studiolta.
Itä-Helsingistä Itäkeskuksesta bussilla 550 (Leppävaaran kautta). Länsi-Vantaalta Martinlaaksosta bussilla 510 (Leppävaaran kautta) ja lentoasemalta bussilla 514 (Leppävaaran kautta) sekä Espoosta Westendin bussiasemalta bussilla 510, 514 ja 550 (Tapiolan kautta). Elielin aukiolta ja Kampista pääsee usealla bussilla bussien 550 ja 555 reittien varrelle. Tarkista paras yhteys osoitteesta

UmaYogi @ Yoga Wellness Finland
www.umayogi.fi
hello@yogawellness.fi
Puh. 044 308 4004 / toimisto

Yoga Wellness Finland  & UmaYogi

Studio Espoossa @ Spektri Business Park

Valkjärventie 2. 02310 Espoo

hello@yogawellness.fi

www.yogawellness.fi

www.umayogi.fi

WellnessOnline Oy

Metsänneidonkuja 10, Duo-talo

hello@wellnessonline.fi

www.wellnessonline.fi

Nuuksio Wellness Retriittikeskus

Järventaustantie,  03220 Vihti

hello@yogawellness.fi