WellMama PilatesHealth erkauma -kurssi

WellMama – PilatesHealth synnyttäneille –kurssilla on käytännönteoriaa synnytyksen jälkeisestä
liikkumisesta ja harjoittelusta, sekä joka kerralla pidetään monipuolinen PilatesHealth –treeni ja annetaan kotiharjoitus. Osallistujat saavat harjoitusoppaan.

Tuntuuko, että synnytyksen jälkeen katosi yhteys keskivartaloon? Entä miten on ryhdin laita, väsyykö selkä tai lorahteleeko liikunnan yhteydessä? Syynä saattaa olla suorien vatsalihasten erkauma. Suorat vatsalihakset erkaantuvat toisistaan raskausaikana ja niiden välissä olevan jännesauman tiivistyminen ennalleen on yksilöllistä synnytyksen jälkeen. Oikeilla harjoitteilla voi nopeuttaa ja edistää palautumista, vaikka synnytyksestä olisi pidempikin aika. Keskivartalon lihasten aktivoiminen ja kehon oikea linjaus ovat avainasemassa myös litteän vatsan takaisin saamisessa.

Voit osallistua kurssille vauvan kanssa tai ilman vauvaa. Omaa harjoitusta tehdään aina vauvan ehdoilla. Välillä voi vain istua ja katsoa imettäen vauvaa. Vaatetukseksi mukava rento sekä joustava asu. Kenkiä ei tarvita vaan paikan päällä ollaan paljain jaloin tai sukat jalassa. Kaikki muu tarvittava löytyy Studiolta sisältyen kurssimaksuun.

SAAPUMINEN

Studiolle on kaksi sisäänkäyntiä! Päivällä klo 17:00 saakka talon kaikista ovista ja illalla Valkjärventien katutasosta kampaamo Gleamin kanssa yhteisestä ulko-ovesta.

​Spektri Business Park
klo 09:00-17:00
Metsänneidonkuja 10
Kaikki Business Parkin vieraspaikat ovat UmaYogi oppilaiden käytössä. (Muista parkkikiekko!)

​Katutason sisäänkäynti
klo 08:00-20:00 (15 min ennen tuntia)
Valkjärventie 2 (kampaamo Gleamin kanssa yhteinen ulko-ovi)


HYVIEN YHTEYKSIEN YOGA JA PILATES STUDIO ESPOOSSA

Studiolle pääset niin omalla autolla kuin julkisillakin kulkuvälineillä. Lentokentälle ja Helsingin keskustaan on noin 20 minuutin ajomatka. Pysäköintitilaa on reilusti Studion edustalla sekä Spektri Business Parkissa. Iltaisin klo 17:00 jälkeen Business Park sulkee ovensa ja sisäänkäynti tapahtuu Valkjärventien katutason sisäänkäynnistä kampaamo Gleamin kanssa yhteisestä ovesta. Valkjärventieltä löytyy iltaisin ja viikonloppuisin runsaasti pysäköintitilaa.

JULKISET YHTEYDET

Helsingistä pääsee Studiolle metrolla. Aalto-yliopiston metroasemalta kävelee perille noin 15 minuuttia. Voit myös ottaa bussin 111 Aalto-yliopiston pysäkiltä Keijuniittyyn, joka on 100 metrin päässä Studiolta.

Itä-Helsingistä Itäkeskuksesta bussilla 550 (Leppävaaran kautta). Länsi-Vantaalta Martinlaaksosta bussilla 510 (Leppävaaran kautta) ja lentoasemalta bussilla 514 (Leppävaaran kautta) sekä Espoosta Westendin bussiasemalta bussilla 510, 514 ja 550 (Tapiolan kautta). Elielin aukiolta ja Kampista pääsee usealla bussilla bussien 550 ja 555 reittien varrelle. Tarkista paras yhteys osoitteesta

UmaYogi @ Yoga Wellness Finland
Valkjärventie 2 (yhteinen ulko-ovi kampaamo Gleamin kanssa)
hello@yogawellness.fi
Puh. 044 308 4004 / toimisto

Yoga Wellness Finland  & UmaYogi

Studio Espoossa @ Spektri Business Park

Valkjärventie 2. 02310 Espoo

hello@yogawellness.fi

www.yogawellness.fi

www.umayogi.fi

WellnessOnline Oy

Metsänneidonkuja 10, Duo-talo

hello@wellnessonline.fi

www.wellnessonline.fi

Nuuksio Wellness Retriittikeskus

Järventaustantie,  03220 Vihti

hello@yogawellness.fi